Bageri

Bullängd från caféet

Möt doften av nybakat bröd

På Café Backa hittar du alltid dagsfärskt bröd som vi har bakat natten innan. Kvaliteten på vårt bröd och råvarorna som används i bakningen är det som vi alltid lägger yttersta vikt vid. Du kanske bara vill springa in en snabbis för att hitta något att äta till frukost? Eller är du lite sötsugen framåt eftermiddagen och vill ha ett wiernerbröd med jordgubbar? Oavsett finns vi här för dig med nybakade godsaker och en kopp kaffe.

Matbröd

Vi bakar bland annat thekakor, baguetter, franska, ostfranska, kryddfrallor, russinbröd, frukt & valnötsbröd och bagels. Att baka bröd tycker vi är ett vackert hantverk som förtjänar de bästa förutsättningarna. Därför jobbar vi alltid med de bästa råvarorna och ser till att vår personal har allt som behövs för att brödet ska bli perfekt. Varje morgon hittar du nybakat matbröd hos oss!

Matbröd från caféet

Kaffebröd

Vi har allt från vetelängder, kanelbullar, pistagebullar, vaniljbullar, solbullar, hallon- eller mandelbullar, wienerbröd, wienerlängder, ringmunkar, fyllda munkar med vanilj eller äpple, morotskaka, sockerkaka, citron- eller chokladmuffins och skorpor. Vi försöker att blanda det traditionella med en modern tvist.

Välkommen in till oss på en smakrik upplevelse!

Donuts från caféet