Om oss

Utbudet av kulglass

I morgonstunden bakar vi från grunden

Det är många olika aspekter som är viktiga i vår verksamhet. Men de delar som vi försöker att vara i framkant inom är kvalitet, både gällande råvaror och bakverk, trivsel för våra gäster och nytänkande i kombination med det traditionella. Oavsett om du vill ha egengjord glass, wienerbröd med jordgubbar, nybakat bröd till frukost eller en stor beställning inför en fest finner du det hos oss.

Vi har en passion för bakning

Vissa älskar matbröd, andra vill ha en fikastund varje eftermiddag. Oberoende av vad för typ av bakverk du har fattat tycke för kommer du att få en upphöjd smakupplevelse hos oss. Du möts av vår trevliga personal i våra nyrenoverade lokaler, där du i lugn och ro kan njuta av allt det goda. Få en stund för dig själv eller dela tiden med någon du bryr dig om i vår trivsamma miljö.

Vi tar emot både stora och små beställningar, allt från ett tiotal bakverk till hundratals. Vad du än är ute efter till din fest eller ditt bröllop hittar du det hos oss.

Personalen står framför en monter

Nybakat varje morgon

Ett riktigt gott och nybakat bröd kan förgylla vilken dag som helst. Därför ser vi till att du varje morgon klockan fem kan hitta det bröd du är ute efter hos oss. Brödet är bakat under natten vilket gör att du möts av den bästa doften av alla när du kommer in till oss, nämligen helt nybakat bröd som fyller hela rummet.

Under sommaren gör vi vår egen glass av de bästa råvarorna och lägger till en sommartvist på flera av våra klassiska godsaker.

Nybakat bröd på caféet