Konditori

I vårt konditori hittar du allt du söker


Vi vill att du ska få den bästa smakupplevelsen i en trivsam omgivning. Därför jobbar vi alltid med de bästa råvarorna och erbjuder dig en fikastund i vårt nyrenoverade och hemtrevliga café. Du kommer att hitta allt från de mest traditionella bakverken till mer moderna smaker.

Tårtor


Du kan beställa allt från de mest klassiska till mer speciella tårtor. Vi tar emot dina önskemål och kan också, om du vill, hjälpa dig att hitta fram till din perfekta tårta. Den röda tråden genom hela vår verksamhet är kvalitet inom allt vi gör. Därför kan du lita på att du får de bästa råvarorna och en slutprodukt framtagen av den bästa personalen.

Bakelser & stubbar


​​​​​​​Bakelser 45:-
Tårtstubbe 175:-

Precis som med våra vanliga tårtor har vi bakelser och stubbar som kommer att passa alla från den sockertokiga till den mest kräsna fikasugna. 
​​​​​​​
Finns bland annat att få som Princesse, Bonn och Budapest. 

Kondisbitar


Vi har ett brett sortiment som innehåller klassiska kondisbitar kombinerat med nya, spännande bakverk varje vecka. Kom in till oss för en traditionell chokladboll eller prova på något nytt som vår konditor har tagit fram. 

Om du har några nya idéer kring ytterligare kondisbitar du skulle vilja ha är det bara att du kommer förbi och pratar med vår trevliga konditor. 

Kakor


Vi har allt från kolasnittar och brysselkex till schackrutor och hallongrottor. De klassiska kakorna är något vi ser till att göra till perfektion, men vi lägger också vikt vid att hitta på nya smakvariationer för dig som gäst. 

Kom in på en fikastund!